Slobbe Meat Trading

Slobbe Meat Trading is sinds 2013 klant bij SoftTech en heeft een All-in systeembeheer contract. Dit houdt in dat het ICT-beheer volledig door SoftTech is overgenomen. 

  1. Duurzame relatie (al 5 jaar)
  2. Maken gebruik van een all-in Systeembeheer contract.
  3. Twee locaties 1 netwerk

Slobbe Meat Trading werkt vanuit haar vestigingen in Den Haag en Noordwijkerhout. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige vleesproducten voor diverse restaurants.

Een tevreden klant

Slobbe Meat Trading heeft een all-in systeembeheer contract bij SoftTech. Dit houdt in dat het ICT-beheer volledig door SoftTech is overgenomen.

Slobbe-Meat-Trading
De sector waarin wij ons bevinden bevat veel gelijknamige restaurants. Voor ons is het dan ook zeer belangrijk om te weten welke restaurant er belt. Onze outlook is daarom gekoppeld aan het telefoon systeem, zodat we direct zien wie ons belt. Dit is door middel van een VOIP oplossing voor ons gerealiseerd.

Meerdere locaties 1 netwerk

Slobbe Meat Trading werkte vanaf twee locaties en twee verschillende netwerken. De wens van Slobbe Meat Trading was om vanuit één netwerk op meerdere locaties te werken. SoftTech heeft dit voor ons gerealiseerd.

Dit werd heel goed in kaart gebracht. Tijdens het project maakte het niet uit wie ik aan de lijn kreeg, iedereen wist ervan af.