Aeon Service ICT wordt SoftTech

Op 1 mei 2019 besloten Aeon Service ICT en SoftTech Automatisering hun krachten te bundelen. Inmiddels werken de twee bedrijven alweer anderhalf jaar, vanuit hetzelfde kantoor in Zoetermeer, als één entiteit.

Eén naam is genoeg

Het enige wat nu nog herinnert aan het feit dat Aeon en SoftTech in het verleden apart opereerden, zijn de bedrijfsnamen. En ook daar komt zeer binnenkort een eind aan. Wij hopen natuurlijk dat je naar tevredenheid gebruik maakt van de diensten van Aeon en dat ook in de toekomst blijft doen. En daarvoor hoef je niets te doen, want voor onze klanten verandert er niets. Sterker nog, in de laatste maanden hebben wij juist gemerkt hoe fijn het is dat wij extra slagkracht en expertise hebben gekregen door de fusie, iets waar ook onze klanten van profiteren.

De naam Aeon en het bijbehorende domein aeon.service.nl, zal worden vervangen door SoftTech. Dus ook op je facturen en in je communicatie met ons zal je de naam Aeon niet meer aantreffen. Je hebt hoogstwaarschijnlijk al mensen van SoftTech aan de telefoon of over de vloer gehad, want intern werken de medewerkers van Aeon en SoftTech sinds juni 2019 samen.

Kortom, Aeon verdwijnt organisatorisch. De naam Aeon zal gefaseerd uit web-en e-mailadressen, contracten en facturen verdwijnen en vervangen worden door SoftTech. De dienstverlening en contactpersonen blijven hetzelfde. Want één naam is genoeg: SoftTech, systeembeheer waar je blind op kunt vertrouwen.