Microsoft solutions partnership Modern workplace

Successen zijn er om gevierd te worden! SoftTech is Gold gecertificeerd in de categorie Modern Workplace in het Microsoft Solutions Partnership.

Modern Workplace

SoftTech heeft onlangs de Gold-certificering ontvangen voor het Microsoft Solutions Partnership in de categorie Modern Workplace. Voor SoftTech, en voor onze klanten, is dit een belangrijke mijlpaal.

Het Microsoft Solutions Partnership Modern Workplace is gericht op het bieden van oplossingen die bedrijven helpen bij het creëren van moderne werkplekken die zijn ontworpen om de productiviteit en samenwerking van medewerkers te verbeteren. Dit omvat oplossingen zoals Microsoft Teams, Microsoft 365 en Windows 11.

Criteria

Om in aanmerking te komen voor de Gold-certificering van Microsoft Solutions Partnership, moet een bedrijf aan strenge competenties voldoen. Met deze Gold certificering toont SoftTech aan over diepgaande kennis en ervaring te beschikken in de volgende competenties:

  • Adoption and Change Management
  • Messaging and Communication
  • Collaboration and Content
  • Cloud Productivity
  • Security, Compliance and Identity

Voordelen van de Gold certificering voor SoftTech’s klanten

Voor onze klanten betekent de Gold-certificering dat zij kunnen rekenen op een partner die de kennis en expertise heeft om hen te helpen bij het bouwen van een moderne werkplek. SoftTech biedt klanten hoogwaardige diensten en oplossingen die gericht zijn op het maximaliseren van de productiviteit en samenwerking van medewerkers.

Daarnaast geeft de Gold-certificering klanten de zekerheid dat SoftTech voldoet aan de hoogste normen van klantenservice en klanttevredenheid. Dit betekent dat klanten van SoftTech Automatisering kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner die hun bedrijf en hun zakelijke doelen begrijpt.

Meer informatie

Lees hier meer over het Microsoft Solutions Partnership Modern Workplace.