Software code review

Op zoek naar een grondige code review, ook wel bekend als broncode analyse, of een uitgebreide code audit? Bij SoftTech zijn we gespecialiseerd in het leveren van diepgaande analyses en risicovrije beoordelingen van jouw software systemen.

Optimaliseer prestaties & beveiliging voor € 899,-

Ons ervaren team van ontwikkelaars voert een grondige softwarecode-analyse uit om mogelijke fouten te identificeren en verbeteringsaanbevelingen te bieden, zonder enige wijzigingen aan te brengen. Door onze zorgvuldige en vertrouwelijke aanpak zorgen we ervoor dat jouw code in goede handen is.

Vul het formulier in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe kunnen we jouw software beter maken?

  • Ervaar je problemen met de kwaliteit van je code? Onze experts gaan nauwgezet door jouw codebase heen, waarbij ze onhandige codeconstructies, verouderde bibliotheken en inefficiënte algoritmen identificeren. We bieden je een gedetailleerde routekaart om de kwaliteit van je code te verbeteren.
  • Heb je last van trage ontwikkelingscycli? Door knelpunten in je code en ontwikkelingspraktijken te identificeren, helpen we je je processen te stroomlijnen. Onze aanbevelingen leiden vaak tot een aanzienlijke vermindering van de ontwikkeltijd, waardoor je product sneller op de markt kan worden gebracht.
  • Loop je vaak tegen bugs en fouten aan? Onze code review-service omvat een grondige zoektocht naar bugs, waarbij problemen worden geïsoleerd die kunnen leiden tot systeemcrashes of kwetsbaarheden. We identificeren ze niet alleen, maar stellen ook optimale oplossingen voor om deze bugs permanent op te lossen.
  • Heb je last van trage software? Als je applicatie traag is en lang duurt om te laden, kunnen onze code reviews de knelpunten identificeren en oplossingen voorstellen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook het plezier van je team.
  • Wil je de beveiliging van je software verbeteren? Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je codebase vrij is van beveiligingslekken die kunnen worden misbruikt door kwaadwillenden. Bovendien moet je mogelijk voldoen aan bepaalde beveiligingsvoorschriften om de gegevens van je gebruikers te beschermen.

Wat vinden onze klanten?Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!