Systeembeheer

SoftTech heeft zich gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer voor het mkb. Wij zorgen ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt.

  1. Jouw IT-afdeling op afstand
  2. Vrijblijvend advies
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Een ICT systeembeheerder die je een stapje voor is

Hoe vervelend: een IT-storing. Prompt leggen al je medewerkers noodgedwongen hun werk neer. Niet kunnen werken betekent vaak geen inkomsten. Het zijn vaak kosten waar je geen rekening mee houdt. En hoewel je een storing nooit helemaal kunt uitsluiten, kun je er wel voor zorgen dat je de kans daarop zo klein mogelijk maakt.

In eerste instantie denk je misschien dat je een ICT systeembeheerder moet aannemen. Maar niets is minder waar! Je kunt je systeembeheer uitbesteden. SoftTech verzorgt voor een groot aantal bedrijven systeem en netwerkbeheer op afstand. En we zouden ook zomaar eens jouw perfecte oplossing kunnen zijn.

Wij kennen jouw IT-organisatie

Bedrijven worden in de kern steeds meer IT-bedrijven. Kijk maar naar je eigen organisatie. Meer devices, alle services in de cloud, een goed crm-systeem en een gedeelte van het klantcontact wordt soms zelfs overgenomen door techniek. In het geval van een calamiteit, zoek je een partij die snapt dat iedere organisatie anders is en dat iedere minuut telt. Je zoekt een systeembeheerder die simpelweg weet wat er in jouw organisatie speelt en jouw IT systemen van binnenuit kent. Je zoekt SoftTech.

Wij kennen jouw IT-organisatie
SoftTech Support Desk

Eén aanspreekpunt voor al je IT-oplossingen

Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt. Want niets is tijdrovender – en dus frustrerender – voor een ondernemer dan het oplossen van onverwachte problemen. Een goed systeembeheerder doet meer dan alleen het beheren van apparatuur. Hij moet ook klaarstaan voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving. Daarom werkt SoftTech met één aanspreekpunt voor al je vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen?

Een Systeembeheerder voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw netwerk gaat beheren? Met onze kostencheck kan je het zelf uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige systeembeheerder.

Bereken onze kosten
sb-drieluik-kostencalculator

Systeembeheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen