Backup

Een back-up zonder regelmatige controle en monitoring is waardeloos. Kies dus voor een partij die dagelijks alle back-ups uitvoert en met regelmaat restore tests garandeert. Zo heb je er zelf geen omkijken naar, maar weet je dat het goed geregeld is

  1. Gegevens worden 24 uur per dag opgeslagen
  2. Volledige controle over jouw data
  3. Gewoon goed geregeld

Nooit meer een offline back-up

Met het online backup systeem van SoftTech bent je er zeker van dat er dagelijks een veilige kopie van uw bedrijfsinformatie wordt gemaakt. Het wisselen van tapes behoort definitief tot het verleden. In onze ogen is een back-up zonder regelmatige controle waardeloos. Daarom controleren we dagelijks alle back-ups van onze klanten en voeren we met regelmaat zogenaamde restore tests uit.

systeem-backup-a01

Data-gevaar

SoftTech biedt ook disaster recovery oplossingen. In geval van brand, waterschade of andere onvoorziene rampen en fouten kun je binnen no time weer aan het werk. Alle back-up data wordt versleuteld verstuurd en beveiligd opgeslagen in Nederlandse datacenters op door SoftTech beheerde hardware.

Meer weten over ICT backups? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen