Van idee tot succesvolle onderneming?

Veel mensen denken het gouden ei te hebben en zijn er van overtuigd dat ze met dat idee geld gaan verdienen. En toch zijn maar weinig (startende) ondernemers succesvol.

Van kleine ideeën tot grote ondernemingen

SoftTech is dé ICT specialist die (kleine) bedrijven met mooie ideeën helpt groeien tot grote ondernemingen. Wij bieden startende ondernemers een kinderkamer waar hun idee kan opgroeien tot een volwassen product of dienst.

succesvolle-onderneming-a01

Een startup e-commerce website

Een webwinkel beginnen is een grote uitdaging en is geen makkelijke weg om te begaan. Vaak loop je tegen dingen aan die je in eerste instantie niet had voorzien. De mogelijkheden om zelf een eigen webwinkel te maken zijn inmiddels legio, maar er komt veel meer kijken bij een goede website dan wat je op het scherm ziet.

SoftTech heeft een speciaal traject voor beginnende ondernemers

Een nieuw product of dienst hoeft niet altijd met een landelijke reclamecampagne op de TV van start te gaan. Ook al heb je een groot budget, ons advies is om je idee eerst klein op te zetten zodat je, wanneer het nodig is, kan bijsturen of opschalen.

Dat kan bijvoorbeeld door te starten met het laten ontwikkelen een e-commerce website gebruikmakend van bestaande frameworks als Magento en Woocommerce (wordpress) zodat de opstartkosten laag blijven. Wanneer het idee succesvol blijkt kan een nieuwe site worden ontwikkeld die helemaal gespecialiseerd is op het product of de dienst.

succesvolle-onderneming-a02