Traineeship Dream Cloud en Security

Jij bent een afgestudeerde MBO niveau 4 IT-er en wil als IT-engineer aan de slag. Dan investeren wij graag in jou. Je krijgt een uitdagende baan binnen een leuk team en de kans om je kennis te verdiepen en verbreden op HBO niveau.

Hoe werkt je traineeship?

Drie dagen per week werk je binnen ons bedrijf aan interessante opdrachten én aan studieopdrachten, waarvoor je ook studiepunten krijgt. Daarnaast volg je de duale opleiding Cloud and Security van Hogeschool Utrecht. Eén dag in de week ben je in Utrecht en de andere dag studeer je thuis of bij ons op kantoor. De ideale combinatie van praktijkervaring opdoen én studeren.

Wat doen wij voor je?

Wij doen er alles aan om je talenten te ontwikkelen. Je krijgt een vierjarig contract en een salaris. Een vaste praktijkbegeleider helpt je op de werkvloer en met je studie. Als je voldoende studiepunten behaalt, betalen wij je studie- en materiaalkosten achteraf. Daarnaast zijn we aangesloten bij CITA, een organisatie die studenten, onderwijs en bedrijfsleven met elkaar verbindt. Zij coachen jou ‘on the job’ en zorgen voor gerichte workshops om je competenties te verbeteren.

Wat ga je doen?

Je neemt deel in een echt productie team. En je doet mee in het leveren van dienst gebaseerd op Microsoft technology. Je werkt veel cloud services en security vraagstukken. Je hebt veel contact met je collega’s in je team en ook ga je zelf contact onderhouden met je klanten. Hierin wordt je ondersteund door een team leider in het team. Je krijgt gedurende je opleiding de ruimte om deel te nemen in de verschillende fases van de dienstverlening. Sommige projecten zullen in de onderhoudsfase zijn, andere in de opbouwfase. Zo kan je kennismaken met de verschillende facetten van het vak.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 4 IT of vergelijkbaar kennis niveau. Wellicht twijfel je of je aan het werk wilt of toch verder wilt studeren. Dankzij het traineeship Cloud en Security hoef je deze keuze niet meer te maken. Je hebt voldoende doorzettingsvermogen en discipline om een succes te maken van je baan én je studie. Aangezien je veel studieprojecten op je werk uitvoert, kun je de studiedruk prima aan. Over vier jaar heb jij een HBO diploma op zak!

Word Cloud en Security professional

Kijk voor meer informatie op www.softtech.nl en www.cita.academy. Op deze site vind je alles over het traineeprogramma en een handige cv-generator. Je kunt ook appen, bellen of mailen met Mark van der Weide ( directeur / HR ) 079-5937516. Je CV ontvangen we graag op vacature@softtech.nl.

Download de vacature in PDF formaat:

Vacature-Traineeship-Dream-Cloud-en-Security-2024