SIS-Mobilock

Ga voor groene zakelijke mobiliteit met ons Lock Share-systeem! Softtech heeft een deelfietssysteem ontwikkeld dat uitermate geschikt is voor bedrijven die te maken hebben met ploegendiensten, huisbezoeken, afspraken in de binnenstad, beperkte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en/ of beperkte parkeerplaatsen.

  1. MaaS (Scalable & Mobility-as-a-Service)-compatibel
  2. Volledige back-end ondersteuning
  3. 100% bewezen technologie

Deelfietsgebruik ingewikkeld? Niet met Mobilock!

Mobilock, de naam zegt het al, is dé oplossing voor instanties die (elektrische) fietsen willen delen tussen verschillende locaties. Een platform, mobile applicatie en een slot, ontwikkeld om fietsdelen makkelijk en overzichtelijk te maken.

Gebruiksgemak in handomdraai

Mobilock is een slot dat bediend wordt met een mobiele applicatie en verbonden is aan een digitaal platform. Kortom: een volledig geautomatiseerde fietsdeeloplossing. In Rotterdam en in samenwerking met vervoersbedrijf Keolis in het Oosten van Nederland wordt al gebruikgemaakt van Mobilock.

Vragen? Chat, mail of bel ons.

Neem op verschillende manieren contact op met SoftTech: gebruik onze chat tijdens kantooruren, vul het contactformulier in op onze website of bel via ons telefoonnummer. We staan klaar om je te helpen met al jouw IT-behoeften.